Política de privacitat

1. POLÍTICA DE PRIVACITAT

La present Política de Privacitat estableix els termes en què GIOLDENT S.L. usa i protegeix la informació que és proporcionada pels seus usuaris en el moment d’utilitzar el seu lloc web. Aquesta companyia està compromesa amb la seguretat de les dades dels seus usuaris. Quan li demanem omplir els camps d’informació personal amb la qual vostè pugui ser identificat, ho fem assegurant que només s’emprarà d’acord amb els termes d’aquest document. No obstant això, aquesta Política de Privacitat pot canviar amb el temps o ser actualitzada pel que li recomanem i emfatitzem revisar contínuament aquesta pàgina per a assegurar-se que està d’acord amb aquests canvis.

2. INFORMACIÓ QUE ÉS RECOLLIDA WEB

El nostre lloc web podrà recollir informació personal, per exemple: Nom, informació de contacte com la seva adreça de correu electrònic i informació demogràfica. Així mateix, quan sigui necessari, podrà ser requerida informació específica per a processar alguna comanda o efectuar un lliurament o facturació.

3. ÚS DE LA INFORMACIÓ RECOLLIDA

El nostre lloc web fa ús de la informació amb la finalitat de proporcionar el millor servei possible, particularment per a mantenir un registre d’usuaris, de comandes en cas que aplicació, i millorar els nostres productes i serveis. És possible que siguin enviats correus electrònics periòdicament a través del nostre lloc amb ofertes especials, nous productes i una altra informació publicitària que considerem rellevant per a vostè o que pugui brindar-li algun benefici, aquests correus electrònics seran enviats a l’adreça que vostè proporcioni i podran ser cancel·lats en qualsevol moment. GIOLDENT S.L. està altament compromès per a complir amb el compromís de mantenir la seva informació segura. Usem els sistemes més avançats i els actualitzem constantment per a assegurar-nos que no existeixi cap accés no autoritzat.

4. GALETES

Una galeta es refereix a un fitxer que és enviat amb la finalitat de sol·licitar permís per a emmagatzemar-se en el seu ordinador, en acceptar aquest fitxer es crea i la galeta serveix llavors per a tenir informació respecte al trànsit web, i també facilita les futures visites en una web recurrent. Una altra funció que tenen les galetes és que amb elles les webs poden reconèixer-te individualment i, per tant, brindar-te el millor servei personalitzat del seu web. El nostre lloc web empra les galetes per a poder identificar les pàgines que són visitades i la seva freqüència. Aquesta informació és emprada únicament per a anàlisi estadística i després la informació s’elimina de manera permanent. Vostè pot eliminar les galetes en qualsevol moment des del seu ordinador. No obstant això, les galetes ajuden a proporcionar un millor servei dels llocs web, aquestes no donen accés a informació del seu ordinador ni de vostè, tret que vostè així ho vulgui i la proporcioni directament. Vostè pot acceptar o negar l’ús de galetes, així i tot, la majoria de navegadors accepten galetes automàticament perquè serveix per a tenir un millor servei web. També vostè pot canviar la configuració del seu ordinador per a declinar les galetes. Si es declinen és possible que no pugui utilitzar alguns dels nostres serveis.

5. ENLLAÇOS A TERCERS

Aquest lloc web pogués contenir enllaços a altres llocs que poguessin ser del seu interès. Una vegada que vostè de clic en aquests enllaços i abandoni la nostra pàgina, ja no tenim control sobre el lloc al qual és redirigit i, per tant, no som responsables dels termes o privacitat ni de la protecció de les seves dades en aquests altres llocs tercers. Aquests llocs estan subjectes a les seves pròpies polítiques de privacitat, per la qual cosa és recomanable que els consulti per a confirmar que vostè està d’acord amb aquestes.

6. CONTROL DE LA SEVA INFORMACIÓ PERSONAL

En qualsevol moment vostè pot restringir la recopilació o l’ús de la informació personal que és proporcionada al nostre lloc web. Cada vegada que se li sol·liciti emplenar un formulari, com el d’alta d’usuari, pot marcar o desmarcar l’opció de rebre informació per correu electrònic. En cas que hagi marcat l’opció de rebre el nostre butlletí o publicitat vostè pot cancel·lar-la en qualsevol moment.

Aquesta companyia no vendrà, cedirà ni distribuirà la informació personal que és recopilada sense el seu consentiment, tret que sigui requerit per un jutge amb un ordre judicial.

GIOLDENT S.L. es reserva el dret de canviar els termes de la present Política de Privacitat en qualsevol moment.